Actualitate

Accidente peste accidente la rampa de gunoi a Clujului

Un bărbat de 35 de ani a fost rănit de o maşină de gunoi care efectua manevre de ridicare a rezidurilor. Incidentul a avut loc pe strada Pata Rât, în apropierea rampei de gunoi.

Acesta este al doilea incident petrecut la rampa de gunoi a Clujului în mai puţin de două luni. Vineri, un bărbat a fost rănit de o maşină de gunoi. El a fost transportat la spital, însă, din fericire, a suferit doar câteva răni uşoare.

"Pe strada Pata Rât din municipiul Cluj-Napoca, în zona rampei de gunoi, o persoană de sex masculin a fost accidentată de un utilaj care efectua manevre de nivelare a reziduurilor menajere. La  faţa locului poliţiştii au stabilit că victima accidentului este un bărbat de 34 ani care locuieşte fără forme legale în zona respectivă. Acesta a fost transportat la U.P.U 1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri medicale, prezentând excoriaţii la nivelul membrelor", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


Se fac cercetări în continuare penreu a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui incident.

Reamintim faptul că la mijlocul lunii ianuarie o tânără de 16 ani a murit strivită de un autocompactor. Incidentul a avut loc tot în rampa de gunoi a Clujului.

abonare newsletter