Actualitate

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit de o autoutilitară

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Frata din judeţul Cluj. Şoferul unei autoutilitare a efectuat o manevră de mers înapoi şi a acroşat un bărbat de 65 de ani. Victima este GRAV rănită şi se află la spital.

Un apel către serviciul de urgenţă 112 anunţa vineri că un bărbat are nevoie urgent de ajutor medical după ce a fost victima unui accident rutier.

Medicii ajunşi la faţa locului au constat că este vorba despre un bărbat de 65 de ani care se află în stare gravă. Acesta a fost lovit de o autoutilitară în timp ce şoferul acesteia făcea o manevră de dat cu spatele.


"Un bărbat de 61 ani din localitatea Frata, judeţul Cluj, în timp ce conducea o autoutilitară prin localitatea Boteni, judeţul Cluj, la efectuarea unei manevre de mers înapoi fără a se asigura corespunzător, a acroşat şi accidentat grav un bărbat de 65 ani, care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă (pietonul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice având o îmbibaţie alcoolică de 0,90 mg/l. alcool pur în aerul expirat)", transmit reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Ultimele Stiri
abonare newsletter