Actualitate

Cum esti furat la Auchan. Ce a păţit o clujeancă care şi-a făcut cumpărăturile acolo

O clujeană acuză hipermarketul Auchan că îi fură pe clienţi. Codruţa Fernea a postat o fotografie pe contul său de socializare în care povesteşte ce a păţit după ce a făcut cumpărături în Auchan. „La raft vezi un preţ incredibil să fi adevărat. Ajungi acasă şi te uiţi pe bon”, relatează femeia.

Codruţa Fernea povesteşte că a cumpărat dintr-un magazin Auchan caju crud. La raft, preţul afişat era de 3,99 lei, iar la casă a plătit 13,99 lei.

Reprezentanţii Auchan Cluj au precizat pentru Monitorul de Cluj că în aceste momente se fac cercetări pentru depistarea magazinului şi spun că nu au siguranţa că produsele au fost cumpărate dintr-un magazin Auchan Cluj.


„Urmează să stabilim ce s-a întâmplat. Am transmis sesizarea colegilor mei din cele două magazine din Cluj-Napoca să facă verificări. Nu ştiu despre ce este vorba. Am văzut şi eu poza respectivă. Bonul de casă nu este vizibil, nu se poate citi din ce magazin au fost cumpărate produsele, poate fi şi dintr-un alt magazin. Poate nu a fost dintr-un magazin din Cluj. Nu contest ce a văzut doamna respectivă. Acest bon dacă ar fi fost vizibil ne-ar fi ajutat să identificăm magazinul”, a precizat Andreea Săvulescu, PR Auchan.

Auchan a inaugurat pe 27 februarie al doilea hipermarket din Cluj-Napoca, Auchan Iris.

Etichete: auchan cluj
abonare newsletter