Actualitate

UPDATE - Autoutilitară răsturnată pe varianta Cluj - Apahida. Şoferul a fost prins sub maşină

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj au intervenit, marţi la orele prânzului, la un accident produs pe varianta Cluj-Apahida.

UPDATE ORA 15.08

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au declarat că şoferul autoutilitarei, un bărbat de 25 de ani din Sânpaul, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum astfel că maşina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă. Şoferul a fost rănit uşor şi a fost transportat la UPU Cluj. 

UPDATE ORA 14.35

Autoutilitara s-a răsturnat în afara carosabilului, iar şoferul a fost prins sub maşină. Echipajele de medici şi pompieri sunt acum la locul accidentului. "Autoutilitara s-a răsturnat în afara carosabilului. Şoferul a fost prins sub autoutilitară. Noi am intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă. S-a intervenit pentru descarcerare, persoana prinsă este conştientă, iar în momentul în care a fost scos avea câteva răni la cap", a declarat Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj. Rănile şoferului nu erau foarte grave, urmând să fie transportat la UPU Cluj.


Poliţia a fost sesizată la ora 13.51

Potrivit primelor informaţii, este vorba despre o autoutilitară răsturnată şi este posibil să fie o victimă încarcerată.

Echipajele ISU Cluj intervin cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă.


Poliţia a fost sesizată prin numărul 112 la ora 13.51, iar în acest moment poliţiştii se află la faţa locului.

 


 

abonare newsletter