Actualitate

Floreşti: Bărbat, lovit grav de maşină în timp ce traversa neregulamentar strada

Un accident rutier a avut loc luni, 10 martie 2014, în comuna Floreşti. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost lovit grav de o maşină în timp ce încerca să traverseze neregulametar strada.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs în jurul orei 17:09, pe raza comunei Floreşti şi s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi avarierea unei maşini.

“Un bărbat de 50 de ani din comuna Floreşti, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumnului naţional, de pe partea stângă spre partea dreaptă a sensului de mers Cluj-Napoca spre Huedin. Acesta a fost acroşat de un autoturism care circula regulamentar dinspre Cluj-Napoca spre Huedin, fiind condus de un bărbat de 69 de ani din comuna Gilău. În urma testării cu aparatul etilotest a persoanelor implicate în incident, s-a constatat că pietonul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la U.P.U. 1 Cluj-Napoca şi avarierea unui autovehicul, pagubele fiind de aproximativ 1000 lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.


Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

abonare newsletter