Actualitate

Cluj-Napoca, locul 2 în ţară la plata impozitelor şi taxelor locale cu cardul

Valoarea totală a taxelor şi impozitelor locale plătite de clujeni, anul trecut, cu cardul a fost de aproximativ 12 milioane lei.

Plata cu cardul Plata cu cardul

În prezent, Cluj-Napoca se situează pe locul 2 în topul primăriilor din România în funcţie de valoarea taxelor şi impozitelor locale plătite cu cardul. Locul I este ocupat de sectorul 1 Bucureşti, iar următoarele locuri, după Cluj-Napoca, revin celorlalte sectoare ale municipiului Bucureşti, Braşov, Galaţi, Timişoara, Piteşti, Ploieşti, Oradea, Constanţa şi Târgu Mureş.

Valoarea taxelor şi impozitelor locale plătite cu cardul aferente Primăriei Cluj-Napoca a fost de aproximativ 12 milioane lei, în 2013.


Primele 10 orase în funcţie de valoarea tranzacţiilor de plată cu cardul a taxelor şi impozitelor locale însumeaza peste trei sferturi din totalul tranzactţilor realizate pentru primăriile din România care acceptă plata cu cardul.

Taxele şi impozitele locale pentru Cluj-Napoca pot fi plătite cu cardul şi în cadrul unei locaţii speciale deschise zilnic în complexul comercial Iulius Mall, până la sfârşitul lunii martie 2014.

Ultimele Stiri
abonare newsletter