Actualitate

FOTO - Un vitezoman beat a spulberat două mașini pe bulevardul Eroilor

Alcoolul face din nou ravagii: un clujean s-a urcat beat la volan și a gonit cu viteză mare pe bulevardul Eroilor spre Dorobanților. Nu a ajuns cu bine la destinație și a fost prins de polițiști după ce a reușit să facă praf două mașini.

Un șofer beat a fost prins de polițiștii clujeni, sâmbătă dimineața, după ce a intrat cu mașina în două autoturisme parcate regulamentar pe bulevardul Eroilor. “Am fost sesizaţi sâmbătă la ora 5.50 despre faptul că pe Bulevardul Eroilor a avut loc o tamponare. Un autoturism care circula pe Bulevardul Eroilor spre Calea Dorobanţilor, din cauza vitezei, a pierdut controlul maşinii şi a lovit două autoturisme parcate regulamentar pe Eroilor”, au declarat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj. Accidentul nu s-a soldat cu victime, doar cu pagube materiale însemnate.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotesc, acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.


În ultima perioadă, șoferii beți au provocat accidente mult mai grav decât cel de sâmbătă dimineața. Cel mai recent caz a avut loc în urmă cu câteva zile când un șofer de 34 de ani, beat, a omorât un biciclist de 72 de ani care circula regulamentar.

abonare newsletter