Actualitate

Hoții din Cluj-Napoca și-au găsit nașul

Polițiștii clujeni au prins miercuri, 5 martie 2014, mai mulți hoți care acționau în Cluj-Napoca. Printre obiectele recuperate se află cabluri, portofele sau laptopuri.

Astfel, un bărbat de 25 de ani Cluj-Napoca a fost prins în flagrnat de polițiști în timp ce încerca să fure un cablu telefonic.

”În jurul orei 05:00-05:30, prin escaladarea unui copac situat pe strada Decebal din municipiul Cluj-Napoca, bărbatul a tăiat, cu ajutorul unei pânze de bonfaier, o bucată de aproximativ zece metri de cablu în valoare de aproximativ 900 lei pe care şi l-a însuşit pe nedrept. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de către poliţişti, transmit reprezentanții IPJ Cluj.


Minor prins în timp ce fura un portofel

Miercuri,  în jurul orei 11:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca, au prins în flagrant pe strada Horea un minor de 14 ani din localitatea Recea Cristur, care a furat din buzunarul unui bărbat un portmoneu.

În portmoneu se aflau documente personale, 1400 lei şi 370 euro, prejudicial fiind recuperat în totalitate şi predat bărbatului păgubit. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt calificat.


Laptop recuperat de polițiști

Tot miercuri, în jurul orei 13:25, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca au prins, pe Bulevardul Muncii, un bărbat de 53 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce încerca să vândă un laptop pe care îl furase în data de 28 februarie.

Polițiștii clujeni au recuperat laptopul și au început cercetările asupra hotului, sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt calificat.

Etichete: arestare ipj cluj hoti
Ultimele Stiri
abonare newsletter