Actualitate

Primăria a scăpat de plata a 1 milion lei pentru un imobil nefolosit

Primăria municipiului Cluj-Napoca a obţinut o sentinţă favorabilă, definitivă şi irevocabilă, în procesul intentat de Sebestyen Andrei Nicolae pentru plata de despăgubiri pentru lipsa de folosinţă a unui imobil de pe str. Universităţii nr 3, în valoare de 935.241 lei.

"Instituţia noastră a declarat recurs iar prin Decizia nr.73 / 04 martie 2014, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul declarat de pârâţii Municipiul Cluj Napoca şi Primarul Municipiului Cluj Napoca împotriva deciziei nr.112/A din data de 18 octombrie 2012 a Curţii de Apel Cluj - Secţia I civilă. Modifică decizia în sensul că: Admite apelul declarat de aceiaşi pâraţi împotriva sentinţei civile nr.448 din data de 30 mai 2012 a Tribunalului Cluj - Secţia civilă. Schimbă, în parte, sentinţa în sensul că: Respinge acţiunea formulată de reclamatul Sebestyen Andrei Nicolae în contradictoriu cu pârâţii Municipiul Cluj Napoca şi Primarul Municipiului Cluj Napoca, ca nefondată. Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamantul Sebestyen Andrei Nicolae împotriva aceleiaşi decizii. Irevocabilă", au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Acest proces este unul dintre cele pe care municipalitatea le-a câştigat, dintr-o serie de litigii - unele încă aflate pe rol - privind plata a diverse despăgubiri, pe care, până la ultima formă de atac municipalitatea face eforturi să le câştige.

Ultimele Stiri
abonare newsletter