Actualitate

Accident pe DN1C. Un tânăr de 19 ani se zbate între viaţă şi moarte

Un accident grav de circulaţie s-a petrecut vineri seara în jurul orei 22:30 pe DN1C între localităţile Lapusel şi Hideaga. Un tânăr de 19 ani, care conducea un autoturism Dacia Logan, a pătruns în Drumul Naţional care face legătura între Baia Mare şi Dej fără să se asigure.

Sursa foto dejeanul.ro Sursa foto dejeanul.ro

Potrivit dejeanul.ro, autoturismul acestuia a fost izbit in plin de un autotren incarcat cu mobila, condus de un sofer din Turda. In urma impactului extrem de puternic, tanarul de la volanul autoturismului a ramas incarcerat.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la descarcerare, alături de două ambulanţe. După o intervenţie dificilă, de aproximativ 20 de minute, pompierii au reuşit să îl scoată pe tânăr din autoturism şi să îl predea medicilor SMURD.


Tânărul fost transportat in stare critica la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare, dar medicii sunt rezervati cu privire la sansele lui de supravietuire, suferind multiple traumatisme severe, aflandu-se in coma profunda. Tanarul de 19 ani este din Jibou si avea permis de doar doua luni. Acesta se intorcea acasa, dupa ce si-a vizitat prietena in localitatea Ardusat. Timp de aproape doua ore, traficul rutier pe DN1C, Dej-Baia Mare s-a desfasurat pe un singur sens.

Ultimele Stiri
abonare newsletter