Actualitate

Şoferi beţi şi fără carnet, prinşi în trafic de poliţiştii clujeni

Mai muţi şoferi beţi sau cu permisul suspendat au fost prinş de poliţiştii clujeni miercuri, 26 februarie 2014, în urma unor controale în trafic.

Astfel, în jurul orei 07:15, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un bărbat de 52 ani, care conducea un autovehicul în localitatea Mintiu Gherlii, judeţul Cluj, deşi avea carnetul suspendat. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Cod Penal.

Un alt bărbat, în vârstă de 26 de ani, a fost prins de poliţiştii rutieri, în jurul orei 12:30, în timp ce conducea un moped pe DN 15E60, în localitatea Luna, judeţul Cluj, fără a avea carnet de conducere. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal


Beat şi cu permisul suspendat pe șosele din Cluj

Tot miercuri, în jurul orei 19:50, politiştii rutieri au depistat un bărbat de 39 ani, în timp ce conducea un moped pe DJ150 în comuna Frata, judeţul Cluj, având o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat şi fără a deţine permis de conducere. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o imbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge” şi ,,conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, fapte prevăzute de Codul Penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter