Actualitate

FOTO – VIDEO Accident de circulaţie pe Calea Moţilor. Cu maşina de poliţie pe urme, un BMW a spulberat un taximetrist

Accident de circulaţie grav, miercuri noaptea, pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca. Patru persoane au ajuns la spital, după ce un BMW a intrat pe contrasens lovind o maşină aparţinând unei firme de taxi. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie, ambulanţe, dar şi un echipaj de la descarcerare.

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi pe Calea Moţilor lângă trecerea de pietoni din faţa Băncii Transilvania. Potrivit martorilor, conducătoarea BMW-ului a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, şi a intrat pe contrasens unde a lovit un taximetrist.

“A fost urmărită în trafic încă de pe strada Memorandumului de către mai multe echipaje de poliţie. Nu a oprit la semnalele agenţilor de circulaţie, iar pe Calea Moţilor a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un taximetrist. Avea viteză în jur de 130 km/h”, au precizat martorii, care s-au arătat convinşi că tânără se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.


Ambele maşini implicate în accident au fost avariate.

Reprezentanţii IPJ Cluj spun că într-adevăr tânără se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii somând-o încă din Piaţa Unirii să oprească.


„Conducătoarea auto care se deplasa dinspre strada Memorandumului spre Calea Mănăştur a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens, unde a lovit un taximetrist. Poliţia a fost sesizată la ora 11.50 cu privire la faptul că o femeie de 29 de ani din Deva a intrat pe contrasens, acroşat o maşină în care se aflau patru pasageri. În urma impactului o persoană a fost rănită grav şi trei rănite uşor. Din primele cercetări, tânără a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând faptul că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Între Piaţa Unirii şi Calea Moţilor, existând informaţii că tânără s-a urcat beată la volan, mai multe echipaje de poliţie au somat-o să oprească, dar aceasta şi-a continuat deplasarea. Tânără s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.”, spun aceştia.

ATENŢIE: VIDEO-URILE CONŢIN LIMBAJ LICENŢIOS


Foto: Adrian Burebista

Ultimele Stiri
abonare newsletter