Actualitate

Un clujean a produs un al DOILEA ACCIDENT, în timp ce FUGEA DE LA PRIMUL

Un şofer clujean a reuşit să facă două accidente într-o singură zi. A lovit în trafic o maşină condusă de un bistriţean şi în fuga lui de la locul accidentului a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină, condusă tot de un bistriţean.

Un clujean a produs un al DOILEA ACCIDENT, în timp ce FUGEA DE LA PRIMUL Un clujean a produs un al DOILEA ACCIDENT, în timp ce FUGEA DE LA PRIMUL

Ieri seară, un bărbat de 31 ani din comuna Baciu, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Apahida spre Cluj-Napoca,  a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de un autovehicul, condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 41 ani, din municipiul Bistriţa. Şoferul care circula regulamentar a fost grav rănit şi transportat la UPU Cluj-Napoca.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că, anterior producerii acestui accident, şoferul clujean a lovit în Apahida un alt autoturism, condus tot de un bistriţean. Clujeanul a acroşat cu partea din faţă a autoturismului partea laterală- spate a autoturismului din Bistriţa, pe fondul unei stări conflictuale existente între cei doi conducători auto. "Conflictul nu a apărut în trafic", au precizat pentru Monitorul de Cluj reprezentanţii IPJ Cluj, care au adăugat că  şoferul de 24 de ani a fost rănit uşor.


Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 

abonare newsletter