Actualitate

Doi bărbați, prinși de polițiști la volanul unor mașini cu numere expirate

Polițiștii clujeni au prins duminică, 23 februarie 2014, doi bărbați care conduceau pe drumurile din județul Cluj cu numerele provizorii de circulație expirate.

Un bărbat de 28 de ani din județul Vâlcea a fost prins conducând pe strada Mirăslau din Cluj-Napoca cu autorizația de circulație provizorie expirată în luna ianuarie.

”Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca au depistat, duminică în jurul  orei 12:30, pe strada Mirăslau din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat de 28 de ani, domiciliat în judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată în cursul lunii ianuarie a acestui an. Faţă de conducătorul autoturismului, poliţiştii efectuează verificări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.


Un alt bărbat, din Turda, a fost oprit de polițiștii clujeni duminică, în jurul orei 23.40, pentru că mașina pe care o conducea avea numerele provizorii de circulație expirate.

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Câmpia Turzii, Biroul Rutier, au depistat un bărbat de 28 de ani, domiciliat în Turda, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 alin 1  din Codul Penal”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

abonare newsletter