Actualitate

ACCIDENT ÎN LANŢ la Cluj: 5 maşini avariate şi O PERSOANĂ RĂNITĂ - FOTO şi VIDEO

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11.30, în localitatea clujeană Livada, soldat cu avarierea a cinci autoturisme şi cu rănirea unei persoane.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, o maşină condusă de un bărbat de 60 de ani pe direcţia Livada-Gherla a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un alt autoturism, fiind proiectat ulterior în alte trei autovehicule care se îndreptau spre Gherla.  

"Accidentul s-a produs în jurul orei 11.30 pe DN1 C, în localitatea Livada. Un bărbat în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un autvehicul spre direcţia Gherla, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliune cu un alt autoturism, ce circula din sens opus, dinspre Cluj-Napoca spre Gherla. În urma impactului, autoturismul ce a pătruns pe contrasens a fost proiectat în alte trei autorurisme ce circulau din sens opus. O persoană a fost rănită şi a fost transportată cu o salvare la Spitalul Municipal Gherla pentru a i se acorda îngrijiri medicale" a declarat pentru Monitorul de Cluj, inspectorul de poliţie din cadrul IPJ Cluj, Carmne Jucan.


Potrivit Gherlainfo.ro persona rănită este o femeie in varsta de 51 de ani din Baia Mare.

Autoturismele implicate in accident sunt inmatriculate in judetele Cluj, Bistrita-Nasaud, Satu Mare. Femeia rănită şi transporată la spital se afla într-un Renault, inmatriculat in Cluj. Alte maşini implicate în accident sunt: un Volkswagen, inmatriculat in Bistrita-Nasaud, un Volkswagen, inmatriculat in Cluj, un Opel, inmatriculat in Cluj şi BMW, inmatriculat in Satu Mare, conform acelaşi surse.


Politia a inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul in lant.

Circulatia autovehiculelor se desfasoara cu dificultate in zona.

Ultimele Stiri
abonare newsletter