monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Hoț de telefoane, fugărit și imobilizat de câțiva clujeni din Zorilor

Un bărbat a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, după ce a încercat ieri să fure telefonul unui tinere, însă a fost prins de mai mulți clujeni alertați de țipetele victimei.

Hoț de telefoane, fugărit și imobilizat de câțiva clujeni din Zorilor

O tânără de 19 de ani a sesizat ieri Poliţia municipiului Cluj-Napoca după ce, în timp ce se deplasa pe strada Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, ajungând într-un loc mai izolat, lângă nişte garaje, a fost acostată de către un individ necunoscut, care i-a luat telefonul mobil și a fugit. Tânăra l-a urmărit pe bărbat, iar persoanele din jur, alertate de ţipetele victimei, au reuşit să-l prindă.

Poliţiştii l-au imobilizat şi legitimat pe bărbat, stabilind că este vorba despre un tânăr de 24 ani din comuna Aiton, judeţul Cluj.


În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul ar fi comis încă alte două infracţiuni de tâlhărie, comise pe raza municipiului Cluj-Napoca în luna februarie a acestui an. 

 Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat în Instanţă cu propunere de arestare preventivă, acesta fiind cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.