Actualitate

50 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul de rugby dintre România şi Spania

Aproximativ 50 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura ordinea publică la meciul de rugby dintre echipele reprezentative ale României şi Spaniei ce se va disputa sâmbătă, 22 februarie 2014, de la ora 14.30 pe Stadionul Cluj Arena.

Meciul de rugby între echipele reprezentative ale României şi Spaniei, contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor 2014 şi Campionatul Mondial din Anglia 201 este caracterizat ca fiind cu grad de risc mediu.

Repezentanții jandarmeriei clujene informează spectatorii că, pe durata meciului  le este interzis: să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.


Restabilirea ordinii publice în interiorul bazei sportive se executã de cãtre efectivele de jandarmi, conform legislaţiei în vigoare.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine echipei reprezentative a României, care a încheiat în acest sens un contract de prestări servicii cu o firmă privată de pază.

Ultimele Stiri
abonare newsletter