Actualitate

UPDATE: PICIORUL UMAN găsit pe un deal din Cluj aparține unui bărbat din Turda, dat dispărut de două luni

Un cioban, în vârstă de 64 de ani, din comuna Mihai Viteazu a descoperit miercuri, 19 februarie 2014, în timp ce se afla cu oile la păşunat pe un deal din apropierea localităţii, un picior de om care ar aparține unui bărbat din Turda, dat dispărut de două luni.

UPDATE 11.10: Piciorul ar aparține unui bărbat dispărut de 2 luni din Turda

Din primele informații piciorul ar face parte din cadavrul unui bărbat din Turda, dat dispărut în urmă cu două luni. Cadavrul bărbatului a fost găsit în zona gropii de gunoi a satului Cheia și este într-o stare avansată de putrefacție.

”În urma căutărilor efectuate de polițiștii clujeni, a fost descoperit în zona satului Cheia cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani. În acest moment se lucrează la identificarea bărbatulu și a cauzelor care au dus la decesul bărbatului”, a declarat pentru Monitorul de Cluj insepctorul Carmen Jecan din cadrul IPJ Cluj.


Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) Cluj nu a confirmat dacă bărbatul este din Turda și a fost dat dispărut în urmă cu două luni și nici dacă acesta a fost găsit zona gropii de gunoi a satului Cheia afirmând că încă nu dispune de aceste informații.

Potrivit IPJ Cluj, „poliţia a fost sesizată în jurul orei 18:30, prin apelul de urgenţă 112, de un bărbat de 64 ani din comuna Mihai Viteazu, despre faptul că în timp ce se afla cu turma de oi la păşunat pe un deal de pe raza comunei Mihai Viteazu, a găsit un fragment dintr-un membru inferior, de natură umană”.


La faţa locului s-a deplasat o echipă de criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi un medic legist din cadrul I.M.L. Cluj „Poliţiştii au efectuat căutări în zona adiacentă locului unde a fost găsit fragmentul de corp uman, fără a fi găsite alte elemente. Căutările au fost reluate în această dimineaţă, cu sprijinul jandarmilor şi vânătorilor”, mai precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, fiind dispusă efectuarea expertizei medico-legale a fragmentului de corp uman.

abonare newsletter