Actualitate

Sorin Ianceu, rănit în accidentul din Apuseni, s-a întors la Cluj pentru un nou control. Medicul acuză dureri de spate şi de coaste

Medicul Sorin Ianceu, rănit în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, a venit, miercuri dimineaţă, la un nou control la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca, acuzând dureri de spate şi de coaste şi spunând că abia aşteaptă să se întoarcă să opereze.

Întrebat de jurnaliştii care l-au aşteptat la intrarea în Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj cum se simte, Sorin Ianceu a spus că este "în recuperare".

"Sunt în recuperare, încet dar sigur. Mai am dureri la spate, coastele încă dor, piciorul aşteptăm să vedem cum va fi după plastia cu piele. Am venit la consult şi să vedem săptămâna viitoare o programare la intervenţia care va avea loc la picior, va fi luată piele dintr-o parte şi s-o pună deasupra plăgii, este o zonă granulară, care nu este acoperită cu piele. Mâine, în 20 februarie, voi avea ziua de naştere de o lună, pentru un bebeluş merg bine, sunt mândru că şi vorbesc", a spus Ianceu.


Medicul a mai spus că îl va vizita şi pe copilotul Răzvan Petrescu, care a rămas internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, şi a spus că ţine legătura zilnic cu ceilalţi medici răniţi în accident.

Întrebat, de asemenea, cum vede, la o lună de la producerea accidentului aviatic, această experienţă, Sorin Ianceu a răspuns că trebuie să înveţe din ea tot ce se poate învăţa şi să meargă înainte.


"Nu e ceva ceva ce îţi schimbă parcursul radical în viaţă, trebuie să iei tot ce ai învăţat din această experienţă şi să pui în practică în fiecare zi", a mai spus medicul.

La rândul său, managerul SCJU Cluj-Napoca, Petru Şuşca, a declarat că Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni şi care a rămas internat în unitatea sanitară, va fi externat cel mai probabil în cursul zilei de vineri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter