Actualitate

Hoți de lemne, prinși de polițiștii clujeni

Polițiștii clujeni au prins luni, 17 ianuarie 2014, doi bărbați care transportau ilegal, cu două autoutilitare, mai mulți metrii cubi de lemn fără să aibă asupra lor actele de proveniență a mărfii. În urma controului, bărbații au fost amendați iar lemenele au fost confiscate de către polițiști.

Poliţiştii rutieri au depistat pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău, judeţul Cluj, un bărbat de 37 ani care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 6 m.c. material lemnos, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Gilău.


De asemenea și polițiștii din cadrul Posturilor de Poliţie Comunale Poieni şi Săcuieu au depistat pe raza comunei Săcuieu, pe DJ103H, un bărbat de 57 ani care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 3.1 metrii cubi cherestea răşinoase, în valoare de aproximativ 1.500 lei, fără a deţine documente legale de provenienţă  şi transport.

Acesta s-a ales cu o amendă în valoare de 2.000 lei,  iar materialul lemnos a fost confiscat şi depozitat la Brigada Silvică Săcuieu

Ultimele Stiri
abonare newsletter