Actualitate

Alcoolul a facut ravagii printre şoferi în weekend

Peste 160 poliţişti au ieşit, sâmbătă, pe drumurile din judeţul Cluj, pentru a depista şoferii aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. În cadrul acţiunilor, oamenii legii au aplicat 244 sancţiuni contravenţionale, dintre care 153 la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea, poliţiştii au reţinut trei permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare ale autovehiculelor verificate în trafic.

În timpul activităţilor desfăşurate poliţiştii au depistat nouă persoane suspectate de săvârşirea unor infracţiuni, fiind astfel constatate în flagrant şase fapte penale, patru la regimul circulaţiei rutiere şi două de natură judiciară.


În 15 februarie, ora 04.30, poliţişti rutieri din cadrul Secţiei 6 Poliţie au depistat o femeie de 30 ani, care conducea un autoturism pe strada Lunii, deşi era sub influenţa băuturilor alcoolice (0,57 mg/alcool pur în aerul respirat).

Tot sâmbătă noaptea, la ora 22:50, poliţişti rutieri din cadrul Postului de Poliţie Jucu au depistat un bărbat de 34 ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Jucu, având  permisul de conducere reţinut pentru săvârşirea altor abateri. Fiind testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că bărbatul era şi sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Ambii şoferi s-au ales cu dosare penale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter