Actualitate

Candidatul “cosmogonic” la europarlamentare, apreciat de șeful său: “Un real câştig de notorietate!”

După declaraţia ciudată de acum câteva zile a vicepreședintelui Forței Civice Brașov, Sorin Paler, referitor la motivul pentru care va candida la europarlamentare, șeful de partid al acestuia îi sare în apărare și spune că “prestația” sa aduce un real câștig de notorietate.

Înregistrarea cu Sorin Paler a devenit virală, a fost postată pe internet şi a fost preluată de mai multe televiziuni naţio­nale.

Preşedintele FC Braşov, Dumitru-Ioan Puchianu, a spus că „impre­sia că acest om ar fi desprins din «alt film» este mai puţin reală. Într-ade­văr, el este scenarist, regizor, scriitor, un om care vede lucrurile altfel decât le văd eu sau alţi oameni. Asta nu în­seamnă că trebuie trimis la Bălăcean­ca sau că ne face un deserviciu. Este un om care a aderat la partidul nostru şi care are dreptul să se exprime. În partidul nostru nu există cenzură. Fiecare spune ceea ce crede, chiar dacă răspunsurile sau afirmaţiile candidatului nostru nu au fost exact la subiect”, a declarat liderul FC Brașov, potrivit Transilvania Expres


Marţi, întrebat fiind de ce candidează la alegerile europarlamentare, şi-a început discursul făcând referire la accidentul aviatic din Munţii Apuseni: „Eu cred că vina asta tragică, ca şi tragediile lui Sofocle, este greu de cuantificat. Dar trebuie să ne gândim că ne aflăm în plin cutremur cosmo­gonic dat de conflictul dintre mitul arhaic, eroul arhaic, ciobanul Frigda şi mitul civilizator, eroul civilizator, gramofonul”. 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter