monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Pilotul avionului cu care călătorea Justin Bieber a purtat mască de oxigen din cauza mirosului de marijuana

Când Justin Bieber, tatăl său și câțiva prieteni iau avionul din Canada până în America, zborul constituie o încercare pentru personalul de bord. Potrivit NBC News, personalul navigant al unui avion privat, închiriat recent de cântăreț, a trecut printr-un adevărat calvar.

În timpul zborului de la Toronto până la New York, interpretul canadian s-a apucat să fumeze marijuana și nu s-a mai oprit. În cele din urmă, pilotul și copilotul și-au pus măștile de oxigen ca să nu inhaleze substanțele euforizante. "Pilotul le-a spus autorităților că le-a cerut de mai multe ori pasagerilor, printre care Justin Bieber, să nu mai fumeze marijuana", scrie într-un raport prezentat de NBC, relatează Agrepres.

Poliția a așteptat avionul la aterizare și a percheziționat cu minuțiozitate aparatul. "Mirosul de drog era foarte puternic", adaugă raportul. În plus, stewardesa a fost nevoită să se refugieze în cabina piloților din cauza atitudinii și avansurilor deplasate ale cântărețului și ale tatălui său. "Pilotul a mai spus că i-a cerut în repetate rânduri cântărețului să nu mai hărțuiască stewardesa. În cele din urmă, aceasta a fost nevoită să rămână alături de el în cockpit pentru a nu mai fi expusă acelor abuzuri", se menționează în raport.