Actualitate

1.200 clujeni şi-au achitat taxele online într-o singură lună

Numărul clujenilor care au ales să îşi plătească taxele şi impozitele locale on-line s-a dublat în prima lună a anului, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

“Am constatat o îmbunătăţire a plăţilor prin sistemul on-line. În comparaţie cu anul trecut, plăţile online au crescut cu 50%. Din 6 ianuarie până în prezent s-au efectuat 1.200 de plăţi on-line, cu 50% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”, a declarat primarul Emil Boc.

De miercuri, s-a redeschis ghişeul din Iulius Mall pentru plata taxelor şi impozitelor locale. Clujenii trebuie să ştie ca în mall se pot achita taxele doar cu cardul. Pe lângă sistemul de plată on-line şi cu cardul, contribuabilii mai au la dispoziţie şi achitarea taxelor la ghişeele de la sediul central al Primăriei şi al tuturor primăriilor de cartier sau printr-o aplicaţie de pe smartphone sau tabletă. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să scaneze codul QR de pe înştiinţarea de plată trimisă de Primărie tuturor locuitorilor din municipiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter