Actualitate

Poliţiştii rutieri au ieşit la verificat şoferi clujeni

Poliţiştii rutieri clujeni au depistat luni, 03 februarie 2014, mai mulţi şoferi care circulau cu maşinile fără a avea toate actele în regulă, informează IPJ Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, luni, în jurul orei 09:45, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au depistat un bărbat 30 ani pe strada Primăverii din Cluj-Napoca care conducea un autovehicul având valabilitatea numărului de înmatriculare provizorie expirată.

Tot luni, un alt bărbat de 32 ani, din comuna Floreşti a fost prins, în jurul orei 19:30, de polițiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie în timp ce conducea o autoutilitară pe str. Hameiului din municipiul Cluj-Napoca deşi avea permisul de conducere suspendat.


Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Comunală Jucu au prins un bărbat în vârstă de 53 ani din comuna Mintiu Gherlii (judeţul Cluj) în timp ce conducea un autoturism pe DN1C, din  direcția Gherla spre Cluj-Napoca fără a avea poliţa obligatorie de asigurare, autorurismul nefiind înmatriculat în România şi neavînd drept de circulaţie în această ţară, informează IPJ Cluj.

În toate cazurile menţionate, poliţistii clujeni efectuează cercetări pentru a vedea ce prevederi legale au fost încălcate de şoferi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter