Actualitate

Razii la firmele clujene de prelucrare a lemnului

Poliţiştii clujeni au afectuat, zilele trecute, mai multe controale pe domeniul silvic, referitore la recoltarea, transportul şi comercializarea lemului. În urma raziilor au fost aplicate două amenizi în valoare de 9.000 lei şi au fost confiscaţi aproximativ 70 mc de cherestea în valoare de aproximativ 31.000 lei.

Acţiunea de control a fost realizată de poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda şi Postul de Poliţie Săvădisla, împreună cu specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi de Vânătoare Cluj, în raza teritorială a Ocolului Silvic Cluj-Napoca, respectiv a comunei Săvădisla.

“Cu ocazia acţiunii au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în domeniul silvic, privind provenienţa, circulaţia şi comercializarea materialelor lemnoase, în valoare de peste 9.000 lei, au fost verificate 3 societăţi comerciale şi 5 autovehicule. Poliţiştii au confiscat 70,21 m.c. cherestea, valoarea totală a materialului lemnos confiscat fiind de aproximativ 31.000 lei”, transimte IPJ Cluj.

abonare newsletter