Actualitate

Hoţi de schiuri şi poşete, prinşi de poliţişti

Patru bărbaţi, suspecţi de comiterea unor infracţiuni de furt sunt cercetaţi de către poliţiştii clujeni.

Doi tineri din Turda, de 24 respectiv 28 de ani, sunt cercetaţi de poliţiştii clujeni pentru săvârşirea înfracţiunii de furt fiind acuzaţi că ar fi furat mai multe perechi de schiuri.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj: “în fapt, în noaptea de 16/17.12.2013, cei doi ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobil situat în municipiul Câmpia-Turzii, judeţul Cluj, de unde ar fi sustras un număr de 15 perechi de schiuri second-hand, de diferite dimensiuni și mărci”.


Prejudiciul creat de cei doi a fost de 1.500 de lei şi a fost recuperat în totalitate.

Un alt bărbat, din Câmpia-Turzii de această dată, este cercetat tot pentru furt după ce ar fi furat din borseta unei femei suma de 300 euro.


„În fapt, la data de 15.12.2013, în jurul orei 23:00, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Câmpia-Turzii, bărbatul i-ar fi sustras unei femei suma de 300 euro, dintr-o borsetă, profitând de faptul că aceasta era nesupravegheată”, au mai declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

A furat 800 kg de lucernă

Se fură până şi lucerna de la stână! “Un bărbat de 34 ani din Câmpia-Turzii este cercetat pentru comiterea infracțiunii de “furt după ce, la data de 26.01.2014, ar fi sustras cantitatea de 800 kg. lucernă de la o stână situată în apropierea Cantonului CFR, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.200 lei, recuperat în totalitate de către poliţişti”, conform reprezentanţilor IPJ Cluj.


În acest week-end poliţiştii au mai confiscat şi cantitatea de 70,21 metri cubi de cherestea, valoarea totală a materialului lemnos confiscat fiind de aproximativ 31.000 lei.

 


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter