Actualitate

Marioara Murărescu va fi înmormântată marţi, la Cimitirul Cernica

Realizatoarea de televiziune Marioara Murărescu va fi înmormântată marţi, la Cimitirul Cernica de lângă Bucureşti, potrivit unui comunicat remis de Televiziunea Română.

Potrivit comunicatului, colegii din Televiziunea Română, admiratorii şi prietenii care vor să îşi ia rămas bun de la fosta realizatoare TV Marioara Murărescu o pot face sâmbătă, începând cu ora 12.00, şi duminică, la capela Bisericii Doamna Oltea.

Totodată, luni, la ora 12.00, trupul neînsufleţit al Marioarei Murărescu va fi depus la parterul clădirii Studiouri, în holul mare al Televiziunii Române. Accesul publicului se va face prin intrarea din Calea Dorobanţilor, între orele 12.00 - 19.00.


Realizatoarea de televiziune Marioara Murărescu a încetat din viaţă în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani, potrivit postului de televiziune public.

Potrivit unor surse apropiate familiei, Marioara Murărescu a murit la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti.


Realizatoarea de televiziune era bolnavă de foarte multă vreme. Anul trecut, în vară, Marioara Murărescu a fost supusă unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Totodată, ea a fost bolnavă de cancer mamar.

Marioara Murărescu a fost o ambasadoare a folclorului românesc, despre care obişnui

Ultimele Stiri
abonare newsletter