Actualitate

Florian Walter se "bate" cu Rosal şi Brantner Vereş pentru salubrizare în Cluj-Napoca

Firmele ROSAL și Brantner Vereș care asigură curățenia orașului Cluj-Napoca de 8 ani au concurent serios în lupta pentru obținerea unui nou contract pentru o perioadă, tot de 8 ani.

Romprest, compania lui Florian Walter – patronul ”U” Cluj – participă la licitația pentru salubrizarea stradală din Cluj-Napoca. Ofertele au fost depuse joi, 30 inauarie 2014.

Concurența omului de afaceri bucureștean vine din partea societăților care au deținut contractul de curățenie în ultimii ani, Rosal și Brantner-Vereș, dar și RER Ecologic Service Buzău, Polaris sau Supercom.


Contractul este în jur 30 de milioane de euro și contractul se desfășoară pe 8 ani de zile. Salubrizarea este împărțită pe două sectoare ale orașului și poate fi gestionată de o singură firmă sau de două.  

"Dacă se decide acum pe criterii de profesionalism, avem șanse mari. Până acum am pierdut pentru că se uitau că ăsta e din București, nu e bun. Să știți că în Cluj lumea nu a fost mulțumită de ceea ce face una dintre firme acolo", a spus unul dintre directorii Romprest pentru stiridesport.ro.


"Romprest face treabă bună în București, dar am rezerve în ceea ce-l privește pe domnul Walter", a declarat unul dintre participanții la licitație, potrivit aceleași surse.

Între timp, patronul Universității Cluj și-a achiziționat o casă lângă Cluj, încă o dovadă, poate, că omul de afaceri are planuri pe termen lung cu echipa "șepcilor roșii".

abonare newsletter