Actualitate

Accident rutier în Turda: Un TRACTOR a intrat într-o MAŞINĂ

Un accident rutier a avut loc marţi, pe strada Armatei din municipiul Turda. Un tractor a lovit un autoturism. În urma impactului, cele două autovehicule au intrat întro staţie de combustibili unde au avariat un panou publicitar şi un panou electric. O persoană a fost rănită uşor.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs în jurului orei 10:20. Șoferul autoturismului a vrut să vireze spre stânga pentru a intra într-o staţie de combustibili când a fost lovit de un tractor cu semiremorctă.

“Conducătorul unui autoturism care se deplasa pe strada Armatei din municipiul Turda a efectuat virajul spre stânga pentru a intra într-o staţie de combustibili, moment în care a fost lovit de un ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă condus de un bărbat 36 ani şi care se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma impactului, autoturismul şi ansamblul au pătruns în staţia de combustibili unde au avariat un panou publicitar şi un panou electric. Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane, transportată la Spitalul municipal Turda, avarierea a două autovehicule şi a unor bunuri din incinta staţiei de combustibili”, informează IPJ Cluj.


Potrivit aceleaşi surse, valoarea pagubelor este de aproximativ 20.000 lei iar poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

abonare newsletter