Actualitate

Hoţi de motorină, prinşi în flagrant pe strada Dâmboviţei

Doi hoţi de combustibil au fost prinşi în flagrant în timp ce furau motorină din rezervorul unui autotractor parcat pe strada Dâmboviței.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie au dispus începerea urmăririi penale şi reținerea pe o perioadă de 24 de ore faţă de doi bărbaţi în vârstă de 26, respectiv 34 ani, din judeţul Cluj, suspecţi de săvârșirea infracțiunii de furt calificat şi instigare la furt calificat în formă continuată.

În noaptea de 25/26.01.2014, în jurul orei 03:00, poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție şi Secției 2 Poliție au reușit prinderea în flagrant a doi bărbaţi care sustrăgeau 170 litri motorină din rezervorul unui autotractor parcat pe strada Dâmboviței. Prejudiciul de aproximativ 1.200 lei a fost recuperat în totalitate de către poliţişti. Cu ocazia verificării autocamionului proprietatea bărbatului de 34 ani folosit la comiterea furtului, poliţiştii au constatat că în partea din spate se aflau încă două butoaie metalice de 200 litri fiecare, pline cu combustibil tip motorină.


Cei doi bărbaţi au fost conduşi la sediul Secției 7 Poliție, iar în urma verificărilor poliţiştii au stabilit că, în perioada 24.08.2013-19.01.2014, aceştia ar fi sustras în alte trei rânduri, de pe autocamioane şi tiruri parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca, 1.130 litri motorină, în valoare de aproximativ 8.100 lei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus față de cei doi bărbaţi măsura obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 zile.

abonare newsletter