Actualitate

Hoții au dat iama în casele de vacanță din Baciu

Trei suspecţi de furt calificat reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti pe raza comunei Sânpaul.

Hoții au dat iama în casele de vacanță din Baciu Hoții au dat iama în casele de vacanță din Baciu

Poliţişti din cadrul IPJ Cluj, Secţia 3 Poliţie Rurală Baciu au efectuat vineri 3 percheziţii pe raza comunei  Sânpaul la domiciliul lui M. DANIEL, de 39 ani, M. JIGA, de 46 ani, şi S. MIRCEA, de 41 ani, toţi cu antecedente penale.

În urma acţiunilor poliţiştilor au fost identificate şi ridicate pentru cercetări mai multe bunuri, respectiv: cuptor cu microunde, flex, maşină de găurit şi alte unelte şi accesorii de la diferite aparate, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată.


Din verificările ulterioare, poliţiştii au stabilit că unele bunuri găsite au fost sustrase de cei trei suspecţi, în noaptea de 11/12.01.2014, din mai multe case de vacanţă de pe raza comunei Baciu. Prejudiciul de aproximativ 1.500 lei a fost recuperat parţial.

Împotriva suspecţilor s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de ,,furt calificat”.


Sâmbătă, faţă de cei trei suspecţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus luarea măsurii de obligare de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 zile.

La descinderi au participat 21 de poliţişti şi 21 de lucrători din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.


 

Etichete: baciu
Ultimele Stiri
abonare newsletter