Actualitate

Incredibil: Ce tun uriaș a dat guvernul Ponta când poporul era cu ochii la tragedia aviatică!

Miercuri 23 ianuarie, Guvernul Ponta a aprobat „Hotărârea de Guvern pentru aprobarea tranzacţiei convenite prin Memorandumul de Înţelegere încheiat între statul român şi The Rompetrol Group N.V. semnat la Bucureşti la 15 februarie 2013” prin care compania deţinută de statul kazah este iertată de o datorie de jumătate de miliard de dolari.

Aşadar, în timp ce opinia publică era aţintită asupra tragediei aviatice din Munţii Apuseni, Guvernul Ponta se „preocupă” să dea poporului român o nouă ţeapă uriaşă, potrivit nasul.tv.

Toate acestea în contextul în care Guvernul Ponta vrea să pună accize pe combustibil, însă nu ezită să scutească o companie privată, străină, de o datorie uriaşă (jumătate de miliard de dolari).


Amintim că Legea care avea acelaşi conţinut a fost respinsă anul trecut de către Preşedintele Traian Băsescu şi declarată neconstituţională de către Curtea Constituţională a României.

CITIȚI aici documentele oficiale ale afacerii, așa cum au fost publicate în Monitorul Oficial și o descriere amănunțită a modului în care Rompetrol a acumulat o datorie imensă față de statul român, datorie pe care Victor Ponta a șters-o cu buretele.

Ultimele Stiri
abonare newsletter