Actualitate

Poliţia, solicitată în această dimineaţă, în faţa unui local din centrul Clujului

Un cititor Monitorul de Cluj ne-a informat despre faptul că, o echipă a poliţiei a reţinut, joi dimineaţă, un bărbat şi o femeie în faţa unui local din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit cititorului nostru, o echipă a poliţiei clujene a fost văzută în această dimineaţă, în jurul orei 9.30, în faţa unui local din centrul oraşului unde percheziţiona două persoane, o femeie şi un bărbat. Femeia a fost urcată într-o maşină de poliţie, iar bărbatul a fost pus cu mâinile la vedere, pe capota maşinii de poliţie şi a fost controlat.

Contactat de Monitorul de Cluj în legătură cu acţiunea poliţiei din această dimineaţă, Inspectoaratul de Poliţia Judeţeană (IPJ) Cluj a afirmat că nu a fost vorba de nicio arestare.


„Într-adevăr a fost solicitată prezenţa unor poliţişti în faţa unui local din centrul oraşului însă nu a fost vorba de niciun scandal, de nicio arestare. Două persoane au fost conduse la secţie şi atât”, a declarat pentru Monitorul de Cluj, Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

abonare newsletter