Actualitate

Fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns la SML Alba Iulia pentru a ridica trupul acestuia

Fiica pilotului Adrian Iovan a ajuns, miercuri, la Serviciul de Medicină Legală (SML) Alba, pentru a ridica trupul neînsufleţit al acestuia, la ora transmiterii acestei ştiri fiind în curs de finalizare formalităţile pentru transportul trupului neînsufleţit.

Irina Iovan a ajuns la SML în jurul orei 12.30, fără a face declaraţii jurnaliştilor prezenţi, informează Mediafax.

Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan urmează să fie transportat la Bucureşti cu o maşină a unei firme de pompe funebre din Alba Iulia.


Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Pilotul Adrian Iovan a fost găsit încarcerat, iar studenta era în stop cardio-respirator, cu hipotermie severă, nemaiputând fi salvată.


Pilotul Adrian Iovan a murit în urma unui şoc traumatic, combinat cu un şoc hipotermic, iar în cazul studentei decesul a fost cauzat de şoc hipotermic, combinat cu tulburări de respiraţie, a declarat, marţi, pentru corespondentul Mediafax şeful Serviciului de Medicină Legală Alba, Gheorghe Vieru.

Potrivit acestuia, pilotul Adrian Iovan a murit în urma unui şoc traumatic ostelprovocat de fracturi la picioare şi fracturi ce multiple, combinat cu şoc hipotermic.

Etichete: adrian iovan
abonare newsletter