Actualitate

Bărbat arestat pentru scandaluri în spaţii publice

Un bărbat de 29 de ani din localitatea Floreşti a fost arestat de poliţiştii clujeni, pentru 24 de ore, fiind suspectat de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce a provocat mai multe scandaluri în spaţii publice.

„Poliţia a fost sesizată despre faptul că în incinta unui magazin alimentar din comuna Floreşti are loc un scandal. Poliţiştii care au intervenit la locul indicat au identificat şi imobilizat un suspect de 29 ani din comuna Floreşti. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar, proferând injurii şi trântind mai multe rafturi cu produse. Ulterior, acesta s-a deplasat într-un alt local public din apropiere unde a provocat scandal, deranjând consumatorii şi personalul angajat al localului”, informează IPJ Cluj.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter