Actualitate

Johnny Depp s-a logodit cu Amber Heard

Actorul Johnny Depp s-a logodit cu iubita lui, actriţa Amber Heard, oferindu-i acesteia un inel de logodnă în ajunul Crăciunului, potrivit unor surse.

Johnny Depp şi Amber Heard Johnny Depp şi Amber Heard

Amber Heard, care are o relaţie cu Johnny Depp din 2012, a fost surprinsă, la începutul săptămânii, purtând pe inelarul mâinii stângi un inel cu diamante, în care era montată o perlă neagră, pe care încerca să îl ascundă de fotografi. Deşi au existat informaţii că ar fi vorba doar despre un inel dăruit ca semn al dedicaţiei lui Johnny Depp, surse din anturajul cuplului au afirmat că actorul din "Piraţii din Caraibe" şi iubita lui intenţionează să se căsătorească, informează contactmusic.com.

"Cererea în căsătorie a avut loc cu ceva vreme în urmă, dar ea (Amber, n.r.) nu a purtat inelul", a declarat un prieten al cuplului pentru revista Us Weekly.


"S-a întâmplat în ajunul Crăciunului. Amber a avut nevoie de timp ca să se hotărască. L-a refuzat înainte (...) înainte să spună da. A aşteptat şi a avut nevoie să se gândească mult timp la acest lucru", a precizat sursa citată.

Amber Heard şi Johnny Depp s-au întâlnit prima dată în 2011 la filmările peliculei "Jurnalul unui băutor de rom", dar au început o relaţie abia în 2012, după ce actorul american a încheiat relaţia de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii.


Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis - care au împreună doi copii: Lily Rose, de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani - s-au despărţit în iunie 2012, după 14 ani de mariaj şi la finalul mai multor luni de speculaţii cu privire la destrămarea relaţiei lor.


Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Etichete: johnny depp
Ultimele Stiri
abonare newsletter