monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Arnold Schwarzenegger, plătit cu 3 milioane de dolari, pentru o reclamă la bere

Arnold Schwarzenegger, plătit cu 3 milioane de dolari, pentru o reclamă la bere

Actorul Arnold Schwarzenegger va primi un onorariu de 3 milioane de dolari pentru a juca într-un spot ce face reclamă berii Bud Light, care va fi difuzată în timpul galei Super Bowl.

"Arnold a filmat o serie de reclame în Japonia, dar ele nu au nicio legătură cu piaţa americană. Faptul că l-au convins să promoveze o marcă de bere reprezintă o reuşită majoră pentru reprezentanţii brandului Bud Light", a declarat o sursă citată de New York Post, informează femalefirst.co.uk.

Arnold Schwarzenegger, fostul guvernator al statului California, este cea mai recentă vedetă care a acceptat să apară într-o reclamă ce va fi difuzată la Super Bowl 2014 - un eveniment care îi costă pe advertiseri 4 milioane de dolari pentru fiecare spot, potrivit Mediafax.


SodaStream va difuza o reclamă cu Scarlett Johansson în al patrulea sfert al finalei campionatului naţional de fotbal american, iar Lawrence Fishburne interpretează din nou celebrul său rol din trilogia "Matrix", Morpheus, într-o reclamă a grupului Kia Motors pentru cel mai recent model lansat de acest constructor auto, automobilul sedan K900. Se crede că acest clip va fi o parodie după o scenă din primul film al trilogiei "Matrix".

Actorii Ben Kingsley, Tom Hiddleston şi Mark Strong vor apărea într-o reclamă a constructorului Jaguar, ce are la bază filmele britanice cu gangsteri.


David Beckham îşi va promova linia vestimentară de lenjerie intimă H&M David Beckham Bodywear într-o reclamă difuzată gala Super Bowl 2014 de pe 2 februarie.