monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Relaţia lui François Hollande cu Julie Gayet durează de doi ani

Potrivit revistei Closer în ediţia electronică de vineri, care nu a publicat fotografii noi, în pofida faptului că a anunţat acest lucru, presupusa aventură a celor doi a început în 2012, în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

Relaţia lui François Hollande cu Julie Gayet durează de doi ani

Publicaţia se referă la fotografii făcute în cursul unei vizite a lui François Hollande, pe 20 iulie 2013, la Tulle, în Corrèze, pe când partenera sa, Valérie Trierweiler, se afla în Grecia, unde îl aştepta. Preşedintele nu a putut să i se alăture din cauza agendei politice, însă, în ziua respectivă, "s-a întâlnit cu Julie Gayet", scrie Closer, care precizează că actriţa se afla printre simpatizanţi.

La vremea respectivă existau deja zvonuri despre relaţia dintre actriţă şi şeful statului, având în vedere că Julie Gayet a depus plângere la sfârşitul lui martie 2013 pentru identificarea autorilor acestor zvonuri răspândite pe Internet, mai precizează revista.


Însă "zvonurile erau fondate, până la urmă, iar revista Closer v-a dezvăluit săptămâna trecută aventura. Astăzi (vineri), vă dezvăluim că relaţia lor durează de doi ani. Ce s-a întâmplat cu adevărat în acea seară de iulie în piaţa de la Tulle? A fost o întâlnire întâmplătoare sau un weekend programat?", continuă publicaţia, scrie Mediafax.

Closer citează mai departe un jurnalist de la La Montagne, Alain Albinet, precizând că acesta a fost prezent pe 20 iulie la Tulle, pentru a dezvălui "culisele" acelei zile. "Au fost făcute zeci de fotografii, inclusiv cu Julie Gayet, care este prea puţin cunoscută aici şi care era puţin cunoscută inclusiv la acea vreme. Oricum, niciuna nu avea vreun caracter compromiţător (...)", afirmă acesta.


"La vremea respectivă s-a semnalat prezenţa în grup şi la concertul din acea seară a lui Julie Gayet (...). Nimeni nu suspecta că ar fi fost vorba despre ceva", adaugă jurnalistul citat de publicaţie.

Actriţa a dezminţit joi seara, pentru postul Europe1, zvonuri cu privire la o sarcină, dar nu şi cu privire la o relaţie cu preşedintele Republicii, subliniază revista, adăugând că Valérie Trierweiler se află la spitalul Pitié Salpêtrière, unde va rămâne încă câteva zile.


Gayet cere despăgubiri în valoare de 50.000 de euro şi cheltuieli de judecată în valoare de 4.000 de euro, potrivit presei. În cazul în care va obţine câştig de cauză, Closer va fi nevoită să publice verdictul pe prima pagină, potrivit AFP. În schimb, Hollande a decis să nu dea în judecată publicaţia, după ce, iniţial, a ameninţat în acest sens.