Actualitate

Cum va fi vremea la Cluj până la finalul lunii

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 13 - 26 ianuarie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

În Transilvania, până miercuri 15 ianuarie, temperaturile maxime cresc cu 3...4 grade, apoi scad puţin, pentru ca la sfârşitul acestei săptămâni şi la începutul săptămânii viitoare să se atingă din nou medii de 6...7 grade. În intervalul 22 ianuarie – 26 ianuarie regimul termic va fi în scădere, cu aproximativ 4 grade, dar maximele rămân totuşi uşor mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date. Mediile valorilor minime de temperatură vor fi negative în majoritatea zilelor, iar cel mai frig va fi la începutul şi la sfârşitul intervalului, când în depresiuni izolat va fi ger.

Probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicată în zilele de 15 şi 16 ianuarie, apoi după data de 19 ianuarie. Precipitaţiile vor fi slabe, ploi în prima săptămâna, apoi mixte.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter