Actualitate

UPDATE: Accident în Bună Ziua: Un bătrân a fost lovit pe o trecere de pietoni

Un bătrân a fost rănit într-un accident de circulaţie care a avut loc luni seara în cartierul clujean Bună Ziua. Potrivit poliţiştilor, victima a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferul vinovat de producerea accidentului susţine că bătrânul nu se afla pe trecerea de pietoni.

sursa foto: stirileprotv.ro sursa foto: stirileprotv.ro

UPDATE: Bărbatul a traversat strada pe trecerea de pietoni

Într-un buletin transmis astăzi de reprezentanții IPJ Cluj se arată că bărbatul care a fost accidentat de mașină pe strada Bună Ziua s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, semnalizată cu indicator şi marcaj rutier. “Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj au declarat pentru Monitorul de Cluj că este vorba despre un accident de circulaţie uşor.


„Este vorba despre un accident uşor care a avut loc luni seara în jurul orei 19.20. O maşină care se deplasa pe strada Bună Ziua spre Calea Turzii a lovit un clujean de 67 de ani. Accidentul a avut loc în apropierea unui hipermarket în zona unei treceri de pietoni. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Bătrânul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Adriana Vornicu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului la accident nu au fost martori, iar bătrânul susţine că se afla pe trecerea de pietoni şi că nu i s-a acordat prioritate, iar şoferul autoturismului a declarat că victima nu se afla pe trecerea de pietoni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter