Actualitate

GALERIE FOTO - Curcubeu după "potop": Rochiile colorate ale actrițelor au strălucit pe covorul ud de la Globurile de Aur 2014

Rochiile colorate, în nuanţele curcubeului, purtate de actrițe au strălucit pe covorul roşu de la gala Globurile de Aur 2014, care a fost inundat de un dispozitiv contra incendiilor cu puţin timp înainte de începerea evenimentului.

Gala a început mai degrabă într-o notă tristă, atunci când o conductă dintr-un dispozitiv contra incendiilor s-a spart şi a inundat covorul roşu întins în faţa Hotelului Beverly Hilton din Los Angeles, duminică seară, cu ocazia celei de-a 71-a ediţii a Globurilor de Aur, potrivit dailymail.co.uk.

Însă Reese Witherspoon, Amy Adams, Sandra Bullock, Amber Heard, Taylor Swift şi Lupita Nyong'o au reuşit să însenineze atmosfera cu ajutorul rochiilor lor spectaculoase, colorate în nuanţele curcubeului.


Amy Adams, premiată pentru rolul ei din "Ţeapă în stil american/ American Hustle", a atras în mod special privirile datorită rochiei ei Versace în două nuanţe de roşu, în timp ce Reese Witherspoon a optat pentru o rochie simplă, dar sofisticată, turcoaz, fără mâneci, creată de Calvin Klein.

Actriţele invitate la gală au reuşit totuşi să nu îşi distrugă rochiile pe covorul roşu inundat, iar defecţiunea a fost remediată de pompierii din Los Angeles în aproximativ 15 minute.


Prezentatorul Ryan Seacrest a publicat pe Twitter două fotografii cu "potopul" de pe covorul roşu, însoţite de următorul text: "O inundaţie uriaşă pe covorul roşu de la Globurile de Aur. Pompierii din Beverly Hills încearcă să cureţe. Rochiile lungi ar putea avea de suferit".

abonare newsletter