Actualitate

Patru șoferi băuți, prinși la volan într-o singură zi. Doi dintre ei au făcut și accidente!

Polițiștii clujeni au prins sâmbătă patru bărbați care s-au urcat la volan, deși înainte consumaseră băuturi alcoolice. În plus, doi dintre ei au comis și accidente rutiere în municipiul Cluj-Napoca

sursa foto: desteptarea.ro sursa foto: desteptarea.ro

Polițiștii clujeni au prins sâmbătă seara un bărbat de 52 ani în timp ce conducea o mașină pe strada Observatorului din Cluj-Napoca. Bărbatul consumase băuturi alcoolice, având o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, clujeanul fusese implicat și într-un accident soldat cu pagube materiale.

În aceeași seară, un bărbat de 47 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca, nu a păstrat distanţa de siguranţă în mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar în faţa sa. În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unui pasager şi avarierea a două  autovehicule. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.


Sâmbătă dimineața politiştii au prins în trafic un bărbat de 31 ani în timp ce conducea un autoturism, pe strada Andrei Mureşanu din Câmpia Turzii, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noapte de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din Apahida au prins un tânăr de 20 ani în timp ce conducea un autovehicul prin comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cei patru șoferi sunt cercetați de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter