Actualitate

Patru clujeni fără permis, prinși la volan într-o singură zi

Polițiștii clujeni au prins sâmbătă patru persoane care conduceau autoturisme, deși nu aveau niciun fel de permis auto. În plus, trei dintre aceștia, se plimbau liniștiți prin municipiul Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 de poliție au prins în noaptea de sâmbătă spre duminică un bărbat de 28 ani în timp ce conducea un autovehicul pe strada Ciucaş, din Cluj-Napoca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Tot sâmbătă, un tânăr de  22 ani conducea un autovehicul pe strada Primăverii din    municipiul Cluj-Napoca, deși nu avea permis de conducere. Un alt bărbat de 31 de ani a fost prins de polițiștii clujeni în aceeași zi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lalelelor din Cluj-Napoca, fără a avea permis de conducere valabil pentru nici o categorie.


În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din Apahida au oprit un tânăr de 25 ani în timp ce conducea un autovehicul prin comuna Apahida, fără permis.

Pentru toți cei patru bărbați, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.


 

abonare newsletter