Actualitate

Ikea NU își deschide fabrică la Jucu

Compania Ikea a anunţat, vineri, că nu are în plan deschiderea unei unităţi de producţie în România, nici la Jucu, nici în altă localitate.

Ikea neagă că ar urma să deschidă o fabrică la Jucu Ikea neagă că ar urma să deschidă o fabrică la Jucu

"Compania Ikea Group nu are în plan deschiderea unei unităţi de producţie în România, nici la Jucu, nici în altă localitate. Menţionăm că Ikea Group nu deţine în prezent nicio unitate de producţie în România", se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, către Mediafax, de către reprezentanţii grupului suedez.

O firmă din industria lemnului şi mobilei ar putea deschide o unitate de producţie în Parcul Industrial Tetarom 3 din comuna clujeană Jucu, afirma, joi, consilierul judeţean PSD Remus Lăpuşan, iar surse din mediul economic clujean spuneau că ar fi vorba despre grupul suedez Ikea.


Remus Lăpuşan, care este consilier judeţean şi preşedinte al PSD Cluj, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că autorităţile judeţene vor extinderea Parcului Industrial Tetarom 3 cu 24 de hectare, pentru a permite unei firme din industria lemnului şi mobilei înfiinţarea unei unităţi de producţie.

În Parcul Industrial Tetarom 3, unde a fost fabrica Nokia, funcţionează fabricile Bosch şi DeLonghi.

Etichete: tetarom 3 jucu ikea
Ultimele Stiri
abonare newsletter