Actualitate

Vezi ce vedete au câștigat gala People's Choice Awards 2014!

O actriță și un cântăreț au fost marii câştigători la gala People's Choice Awards 2014, recompense cunoscute şi sub denumirea de "premiile publicului american", întrucât sunt acordate pe baza voturilor exprimate de fani.

Actriţa Sandra Bullock şi cântăreţul Justin Timberlake sunt marii câştigători la gala People's Choice Awards 2014, premii acordate în cinematografie, televiziune şi muzică ce sunt decernate în urma voturilor exprimate de marele public pe internet, spre deosebire de celelalte trofee importante din industria de divertisment americană, precum Oscaruri, Globuri de Aur, Emmy, Grammy, care sunt decernate de profesionişti. Fanii au putut să îşi voteze favoriţii pe internet, la 58 de categorii, începând din data de 5 decembrie.

Astfel, Sandra Bullock, nominalizată la cinci trofee, a primit premii la categoriile "actriţa preferată", "actriţa de comedie preferată" şi "actriţa de dramă preferată".


De cealaltă parte, Justin Timberlake a primit premiile categoriilor "cântăreţul preferat", "cântăreţul de R&B preferat" şi "albumul preferat" ("20/20 Experience").

Ultimele Stiri
abonare newsletter