Actualitate

Emil Boc - Candidat la Prezidenţiale 2014, pe Facebook

O pagină cu numele "Propun Emil Boc - Candidat la Prezidenţiale 2014" a fost creată pe reţeaua de socializare Facebook.

Pagina "Propun Emil Boc - Candidat la Prezidenţiale 2014" este descrisă ca fiind un "proiect civic cu valoare de sondaj, fără nici o implicaţie sau legătură politică". Ea a fost realizată în 30 decembrie 2013 iar până la ora publicării acestei ştiri, pagina a strâns un număr de 314 "like"-uri, dar şi o serie de comentarii care conţin păreri împărţite.

Potrivit aceleaşi surse, pagina „este o campanie iniţiată şi susţinută de Traian Băsescu Source” creată de Adina Scurtu, admin & Project-manager Traian Băsescu Source.


Adina Scurt îndeamnă utilizatorii Facebook să apese butonul „like” dacă îşi doresc ca Emil Boc să candideze la Alegerile Prezidenţiale din 2014.

De asemenea, ea îi îndeamnă şi să dea share paginii, „pentru a le aduce la cunoştinţă "prietenilor" tăi de existenţa acestui proiect şi pentru a spori astfel şansele de reuşită ale campaniei”.


Pe pagina de „candidatură la prezidenţiare” a lui Emil Boc au apărut deja şi o serie de comentarii care conţin păreri împărţite.

"Dacă nu era Emil Boc şi Traian Băsescu eram mai rău decât grecii. Boc preşedinte!", e unul dintre mesaje. Un altul e: "Este bun ca preşedinte al slugilor, s-a terminat cu el, amin".


Emil Boc nu şi-a anunţat oficial intenţia de a candida la prezidenţiale, ba mai mult, a declarat în repetate rânduri că singura funcţie de preşedinte pe care o are în gând e cea de preşedinte a scării de bloc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter