Actualitate

Clujean, arestat pentru 29 de zile pentru tentativă de omor

În 6 ianuarie, în jurul orei 9:25, Poliţia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că, în aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 09:15, a avut loc o altercaţie între doi tineri în vârstă de 25, respectiv 26 ani, în curtea unui imobil din comuna Căpuşu Mare, în urma căreia unul dintre tineri a fost lovit în zona capului cu un obiect tăietor-despicător.

„La faţa locului, echipa complexă formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, a stabilit că cele  sesizate se confirmă, victima fiind transportată la UPU 1 Cluj pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Adriana Vornicu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist, s-a stabilit că tânărul în vârstă de 26 ani necesită pentru vindecare un număr de 45-50 zile de îngrijiri medicale şi că loviturile nu au pus în primejdie viaţa acestuia.


Faţă de tânărul de 25 ani, poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Tânărul a fost reţinut şi prezentat instanţei, pe numele lui fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 29 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Cluj.

abonare newsletter