Actualitate

Bistrițeanul care a câștigat zilele trecute marele premiu la Loto 6/49 și-a ridicat luni câștigul

Bărbatul din Bistița care a câştigat, pe data de 22 decembrie 2013, marelui premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 3 milioane de lei, s-a prezentat luni, 6 ianuarie 2014 la sediul Loteriei Române pentru a-și ridica câştigul.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, un jucător a câştigat cu o variant simplă la Loto 6/49 un premiu în valoare de 3.014.025,73 lei.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 06-052 din Bistriţa, jud.Bistriţa-Năsăud şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49, preţul acestuia fiind de doar 4,9 lei.


Acesta este al patrulea câştig de categoria I la Loto 6/49 obţinut în anul 2013. După impozitare, acesta a rămas în mână cu aproximativ 2,26 milioane lei.

Potrivit Loteriei Române ”marele câştigător este un om modest, familist convins, care a muncit din greu întreaga viaţă. E un jucător cu tradiţie, însă niciodată nu a crezut că va câştiga marele premiu. A aflat că a câştigat cu totul întâmplător, şi-a amintit de bilet şi a vrut să verifice într-o doară dacă a câştigat ceva sau nu. Numerele pe care le joacă au întotdeauna o semnificaţie personală. Au fost nenumărate cazuri în care nici nu a mai verificat biletele jucate. Cu banii câştigaţi, în primul rând va ajuta nişte copii bolnavi, iar restul îi va inveşti într-o afacere proprie”.


Câştigătorul a ales să-şi păstreze anonimatul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter