Actualitate

Un clujean a rămas fără casă în toiul iernii, din cauza unui incendiu

Un incendiu a izbucnit vineri după amiază, în localitatea Ţaga, lăsând un clujean fără casă, în toiul iernii, aceasta fiind distrusă aproape în întregime.

Un clujean a rămas fără ocuinţă, în urma unui incendiu Sursa foto: dejeanul.ro Un clujean a rămas fără ocuinţă, în urma unui incendiu Sursa foto: dejeanul.ro

Potrivit dejeanul.ro, pentru stingerea incendiului au fost trimise două autospeciale de pompieri de la cea mai apropiată unitate, care se află în Mociu, la 30 de kilometri distanţă. Până la sosirea lor însă, oamenii au sărit să stingă incendiul cu apa din fântânile din sat.

Un bătrân de 77 de ani care nu se putea deplasa a fost scos la timp din locuinţa, iar pentru el, o ambulanţă de la Gherla s-a deplasat la faţa locului. Focul s-a extins în scurt timp la întreaga locuinţă, distrugând-o aproape în totalitate.


Două autospeciale de pompieri de la Garda de Intervenţie nr. 2 Mociu, din cadrul Detasamentului de Pompieri Dej au lucrat cateva ore pentru stingerea incendiului, dar intervenţia a fost una extrem de dificilă. Deşi proprietarul avea asigurare, a rămas fără locuinţă în plină iarnă.

Potrivit primelor informații, se pare că incendiul ar fi pornit din cauza unui scurt ciurcuit.
 

abonare newsletter